J & J Riooltechniek - tarieven

TARIEVEN

Wij hanteren vanaf 1-1-2023 een starttarief van 133,10 euro voor particulieren voor het eerste half uur inclusief voorrijkosten en BTW. Bijna 75% van de verstoppingen is in dit tijdsbestek opgelost. Mocht dit onverhoopt toch niet het geval zijn rekenen wij na het eerste half uur 17.50 euro per kwartier excl. btw.

Tevens komt het regelmatig voor dat er een kleine aanpassing in het leidingstelsel verricht dient te worden om een goede reiniging mogelijk te maken. Denk hierbij aan een ontstoppingsstuk waarvandaan een succesvollere reiniging uitgevoerd kan worden. Dit ontstoppingsstuk maakt uw leiding direct beter toegankelijk voor een eventueel probleem in de toekomst.

toeslagen

Buiten de reguliere tijden hanteert J & J Riooltechniek een toeslag op de tarieven, deze zijn als volgt:

 

Vanaf 08:00 t/m 17:00 uur: Geen toeslag

Vanaf 17:00 t/m 24:00 uur: Avond toeslag – toeslag 50%

Vanaf 24:00 t/m 08:00 uur: Nacht toeslag – toeslag 100%
NL-feestdagen – toeslag 100%

initial image

riool onstopping

U kunt ons inzetten voor diverse riool ontstoppingsdiensten. Bijv. voor een verstopt toilet, een verstopping van de wasbak of verstopte douche.
initial image

riool reparatie

Voor het behoud van uw rioleringssysteem is het repareren van een riool is nodig. Vaak wordt er na de bouw van een huis of pand niet meer naar het riool systeem gekeken. Door tijdige renovatie kunt u echter problemen voorkomen.
initial image

werkgebied

Ons werkgebied is in de provincie Gelderland, regio Arnhem – Doetinchem – Lobith