J & J Riooltechniek - Riool inspectie

riool inspectie

J & J Riooltechniek biedt u diverse diensten aan op het gebied van riool inspectie. Zo kunnen wij uw riool inspecteren met een camera. Hierdoor kunnen we zonder breken zien waar de verstopping zich bevindt.

Bent u bijvoorbeeld van plan om een nieuwe oprit of tuin aan te laten leggen en wilt u zekerheid hebben dat het rioleringsstelsel onder uw oprit of tuin geen gebreken vertoont. Wij brengen dit graag voor u in beeld. Hierdoor kunt u eventuele hogere kosten besparen. Ook kunnen wij door middel van kleurstof spoeling verschillende lekkages op sporen en uit sluiten of een lekkage vanuit uw riool veroorzaakt wordt.

Tevens voeren wij ook rookproeven uit om eventuele gebreken en hierdoor stank vanuit uw rioolstelsel op te sporen. Vaak uit een beginnende verstopping zich ook door rioollucht in uw woning. Ook kunnen wij door middel van speciaal tracering apparatuur u leidingsstelsel bovengronds in kaart brengen.

Wanneer gebreken zich voor doen kunnen wij u indien gewenst direct een vrijblijvende offerte toedoen.
initial image

riool verstopping

U kunt ons inzetten voor diverse riool ontstoppingsdiensten. Bijv. voor een verstopt toilet, een verstopping van de wasbak of verstopte douche.
initial image

riool reparatie

Voor het behoud van uw rioleringssysteem is het repareren van een riool is nodig.. Vaak wordt er na de bouw van een huis of pand niet meer naar het riool systeem gekeken. Door tijdige renovatie kunt u echter problemen voorkomen.
initial image

tarieven

Door transparantie te bieden hopen wij een betrouwbare en prettige partner zijn.