J & J Riooltechniek - diensten

wat wij doen

J & J Riooltechniek verricht veelzijdige werkzaamheden in de riooltechniek. Onze werkzaamheden variëren van rioolreiniging, camera inspectie, het direct verhelpen van verstoppingen, reparatie, tot het aanleggen van riolering.
initial image
J & J Riooltechniek - Riool verstopping

Riool verstopping

U kunt ons inzetten voor diverse riool ontstoppingsdiensten. Bijv. voor een verstopt toilet, een verstopping van de wasbak of verstopte douche.
J & J Riooltechniek - riool inspectie

riool inspectie

Wij kunnen uw riool inspecteren door met een camera te kijken waar de verstopping zich bevindt. Daarnaast doen wij ook stank inspecties. Want u door beginnende stank in de keuken, badkamer of het toilet merkt een verstopping vaak.

initial image
initial image
J & J Riooltechniek - riool reparatie en renovatie

riool reparatie en renovatie

Voor het behoud van uw rioleringssysteem is het repareren van een riool is nodig. Vaak wordt er na de bouw van een huis of pand niet meer naar het riool systeem gekeken. Door tijdige renovatie kunt u echter problemen voorkomen.

J & J Riooltechniek - Onderhoud en onderhoudscontracten

onderhoud

Ook bieden wij onderhoudscontracten aan voor bijvoorbeeld VVE`S. Hieronder te verstaan bijvoorbeeld het reinigen van standleidingen of het eenmaal in de zoveel jaar reinigen van keukenleidingen. Onze ervaring leert dat de keuken en standleidingen de meest intensief en dus ook de meest vervuilde leidingen zijn. Voorkomen van rioolprobleem blijkt in de praktijk beter dan genezen.

initial image