J & J Riooltechniek - riool verstopping

riool verstopping

Is uw riool verstopt en moet hij ontstopt worden? Of heeft een een verstopte gootsteen, afvoer of toilet? Of heeft u last van stank- of wateroverlast?

J & J Riooltechniek staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Wij werken voor particulieren, bedrijven en gemeentes. Verstoppingen lossen wij op met behulp van de modernste technieken en onze ruime ervaring.

Een rioolverstopping wordt vaak tijdig merkbaar door geborrel of stank in of rond uw afvoer. Probeer hier vroegtijdig op te reageren. Ook in het riool geldt 'beter voorkomen dan genezen'.
initial image

Riool inspectie

Wij kunnen uw riool inspecteren door met een camera te kijken waar de verstopping zich bevindt. Daarnaast doen wij ook stank inspecties. Want u door beginnende stank in de keuken, badkamer of het toilet merkt een verstopping vaak.
initial image

riool reparatie

Voor het behoud van uw rioleringssysteem is het repareren van een riool is nodig. Vaak wordt er na de bouw van een huis of pand niet meer naar het riool systeem gekeken. Door tijdige renovatie kunt u echter problemen voorkomen.
initial image

Tarieven

Door transparantie te bieden hopen wij een betrouwbare en prettige partner zijn